Contacteer ons
Linda Liu

Telefoonnummer : 18106129922

WhatsApp : +8618106129922

Changzhou Prostepper Co.,Ltd.

Geëngageerd aan het worden de betrouwbaarste motorleverancier in China

  • Changzhou Prostepper Co.,Ltd.
  • Changzhou Prostepper Co.,Ltd.
  • Changzhou Prostepper Co.,Ltd.
  • Changzhou Prostepper Co.,Ltd.
  • Changzhou Prostepper Co.,Ltd.
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Zuidoost-Azië
Type Business: Fabrikant, Verkoper
Merken Prostepper Aantal werknemers 130~150
Jaarlijkse omzet 10million-50million Opgericht Jaar 2004
Export pct 80% - 90%
Inleiding

Co. van CHANGZHOU PROSTEPPER, Ltd is een fabrikant van het stappen motoren met goed uitgerust het testen materiaal en sterke technische kracht. wij hebben het certificaat van ISO9001, van ROHS en Ce-, specialiseren wij ons in het onderzoeken, zich ontwikkelt en dienen stepper motor in Changzhou, China. Wij leveren de productie van elk type van stepper motor, zoals hybride stepper motor, Codeurtype Hybride Stepper motor, versnellingsbaktype motor, keuren wij OEM en ODM orden goed. Onze producten worden wijd gebruikt in het Uitdelen van machine, hete stempelmachine, manipulator, robot, reparatielijst, etiketteringsmachine, lasersnijmachine, SMT-materiaal, medische apparatuur, Drukmachine, textielmachines, verpakkende machines, CNC werktuigmachines, robots en ander gebied van de automatiseringscontrole. Wij hebben rijke ervaring in de ontwikkeling van ontwerpdeskundigen en technisch personeel.

 

Met het geavanceerde stepper materiaal van de motorproductie en productielijn, kwaliteitsbeheersystemen en testmateriaal. De producten worden hoofdzakelijk gebruikt in divers type van het automatische materiaal van de precisiecontrole zoals stadiumverlichting, die de essentie van motor productie absorberen, zodat de kwaliteit van producten onophoudelijk beter is en de onderneming zich constant ontwikkelt. De Prosteppermotor dringt op het gebruiken van stabiele kwaliteit en het creëren van een goede reputatie aan om prostepper verplichting aan klanten te realiseren.

 

De Prosteppermotor heeft sterk, veel ervaring, pragmatisch en innovatief productieteam. Gebaseerd op de producten van uitstekende kwaliteit, hangen wij het klantgerichte de dienstconcept aan.

 

Creeer de beste rendabele oplossing en hang de „mensen-Orientedintroductionoptimalisering aan, het doel van „Stabiele kwaliteit en bewegende klanten“ is nieuwe en oude klanten te dienen.

Welkom alle vrienden van alle gangen van het leven om zaken te bezoeken te leiden en te bespreken.

 

Geschiedenis

Co. van CHANGZHOU PROSTEPPER, Ltd werd opgericht in 2004 als de High-tech Onderneming van Jiangsu, die in zich het Ontwikkelen in dienst neemt, ontwerpt en professionele stepper motor en brushless motor van gelijkstroom produceert. Het is van motor productie en R&D geschiedenis van 1998 wordt gedateerd die.

De dienst: OEM/ODM steun voor de aangepaste diensten, voltooiing na markten

 

Dienst

Onze Dienst

 

Pre-Sales de Dienst

• Verstrek details over de productieprocedure

• Wijs ingenieurs voor installatie en het testen toe

De verkoopdienst

• Aangepaste oplossingsontwerpen

• Product het teruggeven en de tekening van de staalstructuur

• Voorbeelden en bezoeken van het bedrijf de de succesvolle project aan onze productie en R&D-basis

De naverkoopdienst

• Éénjarige kwaliteitsgarantie met levenslang onderhoud.

• Vrije waarborgreparatie l): de vrije reparatiedienst tijdens de periode van de kwaliteitsgarantie en de redelijke last voor vervangstukken en het handhaven van de dienst na de periode van de kwaliteitsgarantie. Wij zullen nooit onze verantwoordelijkheden op product bezaten tekorten vrijstellen.

• Antwoordende tijd: op het ontvangen van het bericht van de gebruiker, verzekeren wij de naverkooptechnische ondersteuning van 24 uur.

• Vervangstukken: de noodzakelijke vervangstukken worden verstrekt samen met producten aan klanten.

• Vrije technische opleiding: de integratie en normatieve technologie opleiding is beschikbaar kostenloos aan klanten door ons technisch personeel om te verzekeren zij in regelmatige verrichtingen van hardware en software van producten bekwaam zijn en zij kleine problemen schatten en kunnen oplossen.

• Telefoononderzoek: ons naverkoopteam zal de gebruiker elke maand tijdens de garantieperiode telefoneren om de arbeidsvoorwaarde van de producten op te volgen, en problemen te ontdekken en op te lossen, indien nodig.

• De dienst van de plaatsinstructie van installatie is beschikbaar

 

.China Changzhou Prostepper Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 0China Changzhou Prostepper Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 1

Ons Team

De Prosteppermotor heeft sterk, veel ervaring, pragmatisch en innovatief productieteam.

Gebaseerd op de producten van uitstekende kwaliteit, hangen wij het klantgerichte de dienstconcept aan.

 

Creeer de beste rendabele oplossing en hang de „mensen-Orientedintroductionoptimalisering aan, het doel van „Stabiele kwaliteit en bewegende klanten“ is nieuwe en oude klanten te dienen.

Welkom alle vrienden van alle gangen van het leven om zaken te bezoeken te leiden en te bespreken.

China Changzhou Prostepper Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 0China Changzhou Prostepper Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 1