Contacteer ons
Linda Liu

Telefoonnummer : 18106129922

WhatsApp : +8618106129922

lopende band
  • Assemblage
  • De workshop van de schachtverwerking
  • Test

Met het geavanceerde stepper materiaal van de motorproductie en productielijn, kwaliteitsbeheersystemen en testmateriaal. De producten worden hoofdzakelijk gebruikt in divers type van het automatische materiaal van de precisiecontrole zoals stadiumverlichting, die de essentie van motor productie absorberen, zodat de kwaliteit van producten onophoudelijk beter is en de onderneming zich constant ontwikkelt. De Prosteppermotor dringt op het gebruiken van stabiele kwaliteit en het creëren van een goede reputatie aan om prostepper verplichting aan klanten te realiseren.

 

 

Prostepper heeft sterke onderzoekscapaciteit, vele jaren van ervaring in de industrie en verscheidenheid van producten.

Ons hoofdproduct is hybride stepper motor met inbegrip van regelmatige typestepper motor, remtype stepper motor, waterdichte typestepper, gesloten lijntype stepper motor.

Gelieve te controleren het gedetailleerde beeld uw verwijzing.

 

 

OEM / ODM
  • Oem

Co. van CHANGZHOU PROSTEPPER, Ltd werd opgericht in 2004 als de High-tech Onderneming van Jiangsu, die in zich het Ontwikkelen in dienst neemt, ontwerpt en professionele stepper motor en brushless motor van gelijkstroom produceert. Het is van motor productie en R&D geschiedenis van 1998 wordt gedateerd die.

De dienst: OEM/ODM steun voor de aangepaste diensten, voltooiing na markten


Changzhou Prostepper Co.,Ltd. fabriek productielijn 0

R & D

De fabrikanten hebben de professionele technici van uitstekende kwaliteit en gevorderd modern productiemateriaal.

Alle producten voldoen aan internationale kwaliteitsnormen en in een verscheidenheid van verschillende markten over de hele wereld zeer gewaardeerd.

Hun goed uitgeruste faciliteiten en uitstekende kwaliteitscontrole door alle productiestadia laten ons toe om totale klantentevredenheid te waarborgen.