28mm Nema 11 1,8 Graad 0.12N.M Automatic Stepper Motor

Basisinformatie
Plaats van herkomst: JIANGSU, CHINA
Merknaam: Prostepper
Certificering: CE.ISO.ROHS.
Modelnummer: PEM28H245E2KzS
Min. bestelaantal: 10pcs
Prijs: USD24.3-26.3PCS
Verpakking Details: 38.5*24*23
Levertijd: 7-25 het werkdagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, L/C
Levering vermogen: 250000pcs per /month
Productnaam: codeurstepper motor Het houden van Torsie: 0.12N.m
Kleur: Zwarte en strook Plaats van Oorsprong: JIANGSU, CHINA
output: Differental Modellengte: 45mm
Temperatuurstijging: 80°Cmax MOQ: 10pcs
Hoog licht:

0.12N.M Automatic Stepper Motor

,

1

,

8 Graad Automatische Stepper Motor

NEMA11 codeurstepper motor 28mm hybride 1,8 graadstepper motor


Uiteinden: Welke types verdeeld van stepper motor is in?

 

Stepper de motor is verdeeld in drie types: permanente magneetstepper motor (PM), veranderlijke tegenzinstepper motor (VR) en hybride stepper motor (HB).

 1. PM stepper de motor is over het algemeen tweefasen, met kleine torsie en het volume, zijn stappende hoek is over het algemeen 7.5° of 15°.
 2. VR stepper de motor is over het algemeen driefasen; de hoge torsieoutput kan worden gerealiseerd; de stappende hoek is over het algemeen 1,5, maar het lawaai en de trilling zijn groot. De rotor magnetische kring van VR-stepper motor wordt gemaakt van zachte magnetische materialen. Er zijn het veelfasige opwindende winden op de rotor. De torsie wordt geproduceerd door de uit verandering in magnetisch geleidingsvermogen voordeel te halen.
 3. HB stepper motor, die mengt de voordelen van PM en VR, is verdeeld in tweefasen, driefasen en fase 5 de wijst op. De stappende hoek van tweefasen is over het algemeen 1.8°, dat van driefasen1.2° en dat van fase 5 is 0.72°. Het wordt meestal wijd toegepast.

0.9° en Hybride Stepper 1.8° Motoren

1.8° de staphoek, de motoren is direct compatibel met de stepper raad van de motoraandrijving en drijft ook één van beide motor (indien nodig) op de halve toonwijze d.w.z. 0.9° per stap die in hogere resolutie, grotere prestatiesstabiliteit en snellere stappende tarieven resulteert. De richting, snelheid, versnelling/vertraging kan door een stepper motorcontrolemechanisme worden gecontroleerd., Toepassend de correcte elektroimpulsopeenvolging op de winding van de stepper motorresultaten in een 1.8° omwenteling van de staphoek van de as (d.w.z. 200 stappen per revolutie). Wanneer correct geladen en gedreven deze motoren afzonderlijke outputstappen zal veroorzaken. Het aantal stappen en de snelheid van omwenteling worden bepaald door het aantal impulsen en frequentie van het inputsignaal. Dit verstrekt een ideale methode voor snelheid en positiecontrole. De motoren zijn direct compatibel met stepper de raad van de motoraandrijving.

 


Codeurstepper motor van Specificaties

 

Het houden van Torsie 0.12N.m
Verwante Stroom 1.5A/Phase
Weerstand 3Ω/Phase
Inductantie 3MH/Phase
Inertie 12g.cm ²
Index
Output Differental
Codeurresolutie 1000CPR
 

28mm Nema 11 1,8 Graad 0.12N.M Automatic Stepper Motor 0

 

 

28mm Nema 11 1,8 Graad 0.12N.M Automatic Stepper Motor 1

 


Productomschrijving van codeurstepper motor

 1. Automatische machineverrichting, het stabiele automatische werk, hoge verwerkingsefficiency.

  De mechanische grootte 100% voldoet aan de vereisten, om ervoor te zorgen dat er geen grotere fout in het gebruiksproces is

 2. Nauwkeurige positiecontrole

  De hoekige die verplaatsing van de het stappen motor kan nauwkeurig zijn door het aantal elektroimpulsen wordt gecontroleerd. De hoeknauwkeurigheid kan binnen ±0.09°without worden gecontroleerd om het even welk apparaten terugkoppelen.

 3. Controleer strikt de productie van delen om de kwaliteit van delen te verbeteren

 4. . Nauwkeurige Snelheidscontrole

  De rotatiesnelheid van de het stappen motor kan precies worden gecontroleerd, door de frequentie van de elektrische impuls te controleren.

 5. Het langere Leven

  Het stappen de motor is een mechanische structuur, die niet door elektrische borstel of Zaalsensor te hoeven worden veranderd, waarbij de waarschijnlijkheid wordt verminderd en het motorleven wordt verhoogd. Het stappende die motorleven gewoonlijk door het leven van het lager wordt bepaald.

28mm Nema 11 1,8 Graad 0.12N.M Automatic Stepper Motor 2


Codeurstepper motortoepassing

· hoge precisie

· hoge torsie

· duurzaam

· middelgrote grootte

· Stappende Nauwkeurigheid: ± 5%

·  Weerstandsnauwkeurigheid: ± 10%

·  Inductantienauwkeurigheid: ± 20%

· Temperatuurstijging: 80°C max.

· Omgevingstemperatuur: -20°C… +50°C

· Isolatieweerstand: 100MOhm min. 500V gelijkstroom

· Weersta: 500V AC, 1 Minuut

 

De computergestuurde stepper motoren zijn een type van motie-controle plaatsend systeem. Zij zijn typisch digitaal gecontroleerd als deel van een open lijnsysteem voor gebruik in holding of het plaatsen toepassingen.

Op het gebied van lasers en optica worden zij vaak gebruikt in precisie plaatsend materiaal zoals lineaire actuators, lineaire stadia, omwentelingsstadia, goniometers, en de spiegel zet op. Ander gebruik is in verpakkende machines, en het plaatsen van klep proefstadia voor vloeibare controlesystemen.

Commercieel, stepper worden de motoren gebruikt in diskettestations, flatbed scanners, computerprinters, plotters, gokautomaten, beeldscanners, compact discaandrijving, intelligente verlichting, cameralenzen, CNC machines en, meer onlangs, in 3D printers.

 

Contactgegevens
Lucille Zhang

Telefoonnummer : 18106129911

WhatsApp : +18106129911