0.14N.M 1,8 Graad 28mm Nema 11 Stepper Motor

Basisinformatie
Plaats van herkomst: JIANGSU, CHINA
Merknaam: Prostepper
Certificering: CE.ISO.ROHS.
Modelnummer: PEM28H251E1KzS
Min. bestelaantal: 10pcs
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 38.5*24*23
Levertijd: 7-25 het werkdagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, L/C
Levering vermogen: 250000pcs per /month
Model: PEM28H251E1KzS Step Angle: 1.8 degree
Holding torque: 0.14N.m Color: Black and Sliver
Output: Differental Temperature Rise: 80°Cmax
Length: 51mm MOQ: 10pcs
Hoog licht:

28mm nema 11 stepper motor

,

0.14N.M Nema 11 Stepper Motor

,

28mm polaire stepper van bi motor

NEMA11 codeurstepper motor 28mm hybride 1,8 graadstepper motor

0.9° en Hybride Stepper 1.8° Motoren

1.8° de staphoek, de motoren is direct compatibel met de stepper raad van de motoraandrijving en drijft ook één van beide motor (indien nodig) op de halve toonwijze d.w.z. 0.9° per stap die in hogere resolutie, grotere prestatiesstabiliteit en snellere stappende tarieven resulteren. De richting, snelheid, versnelling/vertraging kan door een stepper motorcontrolemechanisme worden gecontroleerd., Toepassend de correcte elektroimpulsopeenvolging op de winding van de stepper motorresultaten in een 1.8° omwenteling van de staphoek van de as (d.w.z. 200 stappen per revolutie). Wanneer correct geladen en gedreven deze motoren afzonderlijke outputstappen zal veroorzaken. Het aantal stappen en de snelheid van omwenteling worden bepaald door het aantal impulsen en frequentie van het inputsignaal. Dit verstrekt een ideale methode voor snelheid en positiecontrole. De motoren zijn direct compatibel met stepper de raad van de motoraandrijving.

 


Codeurstepper motor van Specificaties

 

Het houden van Torsie 0.14N.m
Verwante Stroom 1.5A/Phase
Weerstand 3.5Ω/Phase
Inductantie 3.1MH/Phase
Inertie 18g.cm ²
Index
Output Differental
Codeurresolutie 1000CPR
 

 

 

 

0.14N.M 1,8 Graad 28mm Nema 11 Stepper Motor 0

0.14N.M 1,8 Graad 28mm Nema 11 Stepper Motor 1


Productomschrijving van codeurstepper motor

 1. Hoge betrouwbaarheid, gemakkelijk onderhoud. Nauwkeurige de structuur van de motorrotor, geen verlies van stap. Rotor speciale materiële, geplakte niet machine.

 2. Het langere Leven

  Het stappen de motor is een mechanische structuur, die niet door elektrische borstel of Zaalsensor te hoeven worden veranderd, waarbij de waarschijnlijkheid wordt verminderd en het motorleven wordt verhoogd. Het stappende die motorleven gewoonlijk door het leven van het lager wordt bepaald.

 3. Controleer strikt de productie van delen om de kwaliteit van delen te verbeteren

 4. . Nauwkeurige Snelheidscontrole

  De rotatiesnelheid van de het stappen motor kan precies worden gecontroleerd, door de frequentie van de elektrische impuls te controleren.

 5. Nauwkeurige positiecontrole

  De hoekige die verplaatsing van de het stappen motor kan nauwkeurig zijn door het aantal elektroimpulsen wordt gecontroleerd. De hoeknauwkeurigheid kan binnen ±0.09°without worden gecontroleerd om het even welk apparaten terugkoppelen.

0.14N.M 1,8 Graad 28mm Nema 11 Stepper Motor 2


Codeurstepper motortoepassing

 

De computergestuurde stepper motoren zijn een type van motie-controle plaatsend systeem. Zij zijn typisch digitaal gecontroleerd als deel van een open lijnsysteem voor gebruik in holding of het plaatsen toepassingen.

Op het gebied van lasers en optica worden zij vaak gebruikt in precisie plaatsend materiaal zoals lineaire actuators, lineaire stadia, omwentelingsstadia, goniometers, en de spiegel zet op. Ander gebruik is in verpakkende machines, en het plaatsen van klep proefstadia voor vloeibare controlesystemen.

Commercieel, stepper worden de motoren gebruikt in diskettestations, flatbed scanners, computerprinters, plotters, gokautomaten, beeldscanners, compact discaandrijving, intelligente verlichting, cameralenzen, CNC machines en, meer onlangs, in 3D printers.

 

Contactgegevens
Lucille Zhang

Telefoonnummer : 18106129911

WhatsApp : +18106129911